Tevékenységek

Kerékpártúra a Pálfája erdőbe

Ismét tollat (billentyűzetet) ragadok, hogy beszámoljak nektek egy újabb remek eseményről. Aki már volt résztvevője Kincses kirándulásnak, az tudja, hogy testileg-lelkileg üdítő program. Így volt ez most is.

2014. május 3 (Egész nap)

Karácsonyi Ünnepség

Nagy örömmel töltött el, hogy az IKSZ programon keresztül Erdős Zsuzsánna tanárnő segítségével engem ért az a megtiszteltetés, hogy megírhatom a cikket erről a remek eseményről.

2013. december 14. 14:00

Európai Autómentes Nap

10.30 – 15.50 óráig regisztráció a kerékpáros felvonulás résztvevőinek

10.00 – 18.00 óra között folyamatos programok:

2013. szeptember 22 (Egész nap)
2013. szeptember 22. 10:00

Családi délután a Mercedes-el

Augusztus 10-én, szombaton a Mercedes-Benz Hungary Kft személyügyi osztályának dolgozói és egyesületünk által szervezett közös rendezvény zajlott a Bagi László utca - Reile Géza utca és az Árpádvárosi bölcsőde által határolt, bekerített játszótéren.

A résztvevők megismerkedhettek Egyesületünk új támogatójával a Mercedes-Benz Hungary Kft személyügyi osztályának dolgozóival.

Programok:

2013. augusztus 10. 14:00

Augusztusi kézműves hét

Egyesületünk augusztus 5. és 9. között (hétfőtől péntekig) tartott kézműves foglalkozást a Bagi László utca - Reile Géza utca és az Árpádvárosi bölcsőde által határolt, bekerített játszótéren délelőtt 10-12 között. Az ingyenes programokra a játszótér melletti panelházakban lakó „unatkozó” gyerekek és természetesen tagcsaládjaink gyerekei jöttek el.

A rendezvény programjai:

Ifjúsági korosztály

2013. augusztus 5 (Egész nap) - 2013. augusztus 9 (Egész nap)

Szigetszentmiklós, régiós családi nap

A NOE régiós családi napjára, Szigetszentmiklósra kirándultunk. A kiránduláson főként olyan családok vettek részt, akik aktív tagjai egyesületünknek.
A rendezvény központi helyszínén a családok apraja-nagyja talált magának érdekes programot. Különböző kézműves foglalkozásokon és játékokon vettek részt a gyerekek. Egyesületünk is indult a paprikás krumpli főzőversenyen, ahol ugyan dobogós helyezést nem értünk el, de egy jót ebédeltünk.

2013. június 8 (Egész nap)

Családi nap

2013. június 1-jén ünnepelte a Kincs Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete fennállásának 25. évfordulóját. A gyermeknapi és egyben születésnapi rendezvényen több százan vettek részt. A már hagyományosan a kecskeméti Szentcsalád Plébánián 9 órától várták a szervezők a kecskeméti családokat, ahol nyomban kézműves foglalkozás keretein belül nekiállhattak a kreatívabbak köveket festeni, lufit hajtogatni és még sok érdekes dolog várta a kicsiket, nagyokat. Az ünnepélyes megnyitó és köszöntők után a gyermekszínjátszók előadása következett.

2013. június 1 (Egész nap)

Föld Napi játszóház

Április 22-én a Deák Ferenc téren került megrendelésre a városi Föld Napi rendezvény. A gyerekeket természetismereti feladatok, újrahasznosítható hulladékból készült játékok, egészségsziget, állatsimogató és sok más érdekes program várta. Egyesületünk közreműködőként vett részt a rendezvényen. A gyerekek az egyik asztalnál kis földgömböt készítettek a másiknál pedig különböző földdel és állatokkal kapcsolatos kérdésekre feleltek és tudtak meg érdekes dolgokat.
A rendezvényen 26 csoport (ebből 12 volt az óvodás csoport) vett részt.

2013. április 22 (Egész nap)

Oldalak