támogatás

Családi délután a Mercedes-el

Augusztus 10-én, szombaton a Mercedes-Benz Hungary Kft személyügyi osztályának dolgozói és egyesületünk által szervezett közös rendezvény zajlott a Bagi László utca - Reile Géza utca és az Árpádvárosi bölcsőde által határolt, bekerített játszótéren.

A résztvevők megismerkedhettek Egyesületünk új támogatójával a Mercedes-Benz Hungary Kft személyügyi osztályának dolgozóival.

Programok:

2013. augusztus 10. 14:00

Felsőoktatási támogatás átadása

Vasárnap délelőtt megtartott szűk körű ünnepségen írták alá és vették át az idén felsőoktatási tanulmányaikat kezdők a támogatási szerződést. Ennek keretében szeptemberétől a felsőoktatásban kezdő nagycsaládos gyerekeket havi rendszeres támogatásban részesülnek 3 éven keresztül. Ezért cserébe az egyesület elvárja a gyerekektől, hogy tanulmányaikat minden félévben sikeresen teljesítsék és megszerezzék az adott félévre vonatkozó kredit pontszámot. Ezen kívül ne dohányozzanak, és ne folytassanak alkoholos vagy drogos életmódot.

2012. szeptember 16. 10:00 - 12:00