őszi találkozó

Őszi Találkozó Hortobágyon - Európa legtágasabb füves pusztáján

Régi hagyományokra visszatekintő Őszi Találkozónkat idén szeptember 12-én Hortobágyon rendeztük meg. Az ország minden pontjáról érkeztek nagycsaládosok - idén csaknem 650 család - az egyesület legnagyobb rendezvényének számító eseményre. Kulturális és élményprogramok tették emlékezetessé a különleges helyszínen megvalósuló programot. A település a lebilincselő szépségű nemzeti park közepén fekszik. Hortobágy páratlan természeti, valamint kulturális értékeivel a Világörökség része és Európa egyik legjobb élő hagyományokat őrző helyszíne. Őszi Találkozónk napja egybeesett a Hortobágyi Vadaspark Napja és a Hortobágyi Pásztorok és Magyar Hagyományőrző Pásztorkutyások Találkozója rendezvényekkel, így a NOE és a vendéglátó helyi egyesület által szervezett programokon túl „ráadásként" ezeken a rendezvényeken is részt vehettek a családok.

2015. szeptember 12 (Egész nap)

Gyulai kirándulás

A NOE hagyományos Őszi találkozója idén Gyulán került megrendezésre. Ezen a rendezvényen egyesületünkből 11 család 50 fővel vett részt. Az utazást autóbusszal sikerült megoldanunk a NOE anyagi támogatásának köszönhetően. A rendezvény központi helyszíne a Gyulai Vár és környéke volt. Itt a család apraja-nagyja találhatott magának érdekes programot. Különböző kézműves foglalkozásokon és arcfestésen lehetett részt venni. Nagy sikere volt a gasztronómiai bemutatóknak, méz, kolbász és gyümölcskóstolás.

2012. augusztus 25 (Egész nap)

NOE Őszi találkozó

Augusztus 25-én buszos kirándulást szervezünk Gyulára a NOE őszi találkozójára.

Több helyszínen színes programokkal várnak bennünket és a város több nevezetességébe is ellátogathatunk ingyenesen.

Kedvezményes ebédelésre a Várkertben lesz lehetőség.

2012. augusztus 25. 07:00 - 19:00