karácsonyváró

karácsonyi kézműves VIII.

Nyolcadik alkalommal adventi koszorúkészítésen vehettek részt az egyesület tagjai. A foglalkozás szervezésében és lebonyolításában Szépné Panda Tímea segített. Az alapanyagok nagy részéről az Egyesület gondoskodott, de voltak, akik hoztak magukkal alapanyagokat, díszítőelemeket. Tagcsaládjaink örömmel készítették a koszorúkat, még a legkisebb gyerekek is részt vettek a munkában. Csodaszép adventi koszorúk születtek ezen a délutánon.

2012. november 30. 16:30 - 19:30

karácsonyi kézműves VI.

Hatodik alkalommal Hürkecz Gyöngyivel batikoltak viaszos technikával gyerekek és felnőttek. A résztvevők közül nagyon kevesen ismerték a batikolásnak ezt a módját. A foglakozás végére viszont mindenki elsajátította ennek a technikának a lépéseit.

2012. november 23. 16:30 - 19:30

karácsonyi kézműves V.

Ötödik alkalommal kétféle foglakozás zajlott egy időben. A résztvevők egyik felel Molnárné Kis Mária segítségével horgolt csillagokat, angyalkákat, készített. „A horgolás élmény, ami jót tesz a léleknek, kiváló stressz oldó és teret ad a kreatív gondolatoknak.”

A résztvevők másik fele Zsíros Katalin segítségével karácsonyi fűzért készített. Ez egy ünnepi dekoráció, amit otthon kifüggesztve karácsonyi hangulatot varázsol a lakásba.

2012. november 21. 16:30 - 19:00

karácsonyi kézműves III.

Harmadik alkalommal Dókáné Éva segítségével a nagyobb gyerekek és a felnőttek válltáskát készítettek. A táskákat egy nagy négyzet alakú vászon anyagból készítették varrás nélkül csomózással.
A kisebb gyerekek gipszfigurákat festettek Hojsza Krisztina vezetésével.

2012. november 14. 16:30 - 19:00

karácsonyi kézműves II.

Második alkalommal Zsíros Kati irányításával és segítségével karácsonyi képkeretet készítünk. Örülünk, hogy egyre többen jöttök a foglalkozásra. Sok szép egyedi képkeret készült. A szülők együtt alkottak gyermekeikkel és így nagyon ötletes alkotások születtek.

2012. november 9. 16:30 - 19:00

karácsonyi kézműves I.

Első alkalommal Kálmánné Ildikó segítségével filc karácsonyfadíszeket készítünk. A gyerekek nagyon ügyesek voltak. A szülők is bekapcsolódtak a varrásba. Volt, aki csak egy dísz készített, de akadtak olyanok is, akik többet.

2012. november 7. 16:30 - 19:00