Családi Nap

Családi Nap a Kecskeméti Fürdőben

Táncbemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és koncertekkel várta a családokat a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark szombati családi napja. Reggel 9 órától egészen zárásig kézműves foglalkozások és discjockey várta a vendégeket.

A gyerekeket a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete látta vendégül kézműves foglalkozásokkal és játszóházzal, szüleik pedig kedvenc slágereiket kérhették dj Pénzes Janitól, aki egész nap várta a kívánságokat. A játékos családi vetélkedők mellett számos koncert és táncbemutató is színesítette a családi napot.
2015. július 18 (Egész nap)

Közép-Magyarország Régió Családi Napja

A NOE (Nagycsaládosok Országos Egyesülete) tagegyesületeként, a 2015-ös évben Egyesületünk, a KINCS kecskeméti nagycsaládosok rendeztük meg a Közép-Magyarországi Régió nagycsaládos egyesületeinek éves találkozóját. Mivel a régiós nap idejében szokta egyesületünk tartani a mindannyiunk számára különösen fontos gyereknapot, így e két eseményt egybehangolva, összekötöttük egy egész napos rendezvénnyé a két eseményt.

2015. június 6 (Egész nap)

Táborfalva, régiós családi nap

Idén Táborfalvára utaztunk, hogy megtekinthessük a NOE Közép-Magyarország Régiós Családi Napját. A rendezvény a Jókai Mór Művelődési Házban és udvarán kapott helyet. Mikor megérkeztünk, az udvarban már robogott a kisvonat és emelkedett magasba az ugráló vár. Így mi is nekiláttunk a trambulin és a sátor felállításának. Közben megjelent a népi fogatosok is. A belső tér színes díszletben pompázott és természetesen a kék-fehér egyesületi lufik sem maradtak el.

2015. május 31 (Egész nap)

Szigetszentmiklós, régiós családi nap

A NOE régiós családi napjára, Szigetszentmiklósra kirándultunk. A kiránduláson főként olyan családok vettek részt, akik aktív tagjai egyesületünknek.
A rendezvény központi helyszínén a családok apraja-nagyja talált magának érdekes programot. Különböző kézműves foglalkozásokon és játékokon vettek részt a gyerekek. Egyesületünk is indult a paprikás krumpli főzőversenyen, ahol ugyan dobogós helyezést nem értünk el, de egy jót ebédeltünk.

2013. június 8 (Egész nap)

Régiós családi nap

Június 8-án kerül megrendezésre Szigetszentmiklóson a NOE régiós családi nap.
Erre a rendezvényre buszos kirándulást szervezünk.

Helyszín: Szigetszentmiklós, Kéktó Szabadidőpark

Programok:

• Színpadi programok, bohócok, bábszínház
  • Városnézés kisvonattal
  • Kézműves foglalkozások
  • Családi sportversenyek
  • Hajókirándulás a Dunán
  • Lovas, íjász és karate bemutatók
  • Baba és ovisarok a kicsiknek
  • Légvár, kosárhinta
  • Kerékpáros akadályverseny
  • Sétakocsikázás
  • Trambulin

2013. június 8. 08:00 - 17:00

Családi Nap, Orczy-park

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete 2012-ben ünnepli 25. születésnapját.

A jubileumi év nyitórendezvénye a Nemzetközi Családnaphoz (május 15.) kötődik, és 2012. május 12-én Budapesten a Józsefvárosban található Orczy-parkban került megrendezésre.

2012. május 12 (Egész nap)

Közös faültetés

A családok hete Záró rendezvénye sajnos technikai akadályba ütközött.
A tervezett helyszínt építési területté nyilvánították, így oda nem mehettünk.
Emiatt egy magánterületen került megrendezésre az esemény.
A hely korlátozottsága miatt az elnökség úgy döntött, hogy csak az aktív tagok és családtagjaik kapnak meghívást.

2011. április 2 (Egész nap)