advent

Karácsonyváró kézműves foglalkozások

Karácsony, a szeretet ünnepe, az egyik legfajsúlyosabb ünnep általában a családok életében, így a kecskeméti KINCS Nagycsaládosok Egyesületének életében is.  A szeretet kell, hogy belengje a mindennapokat, mert az a megtartó erő. Nem az anyagiakban kell mérni a szeretet erejét, hiszen egy olcsóbb, sőt akár saját kezűleg készített meglepetéssel sokszor nagyobb örömöt okozhatunk, mint egy drága, de kevésbé szívből jövő ajándékkal. Ha a csomag mellett nincs szeretet, a legdrágább ajándék is értéktelenné válik.

Ismétlődés minden héten 4 alkalommal.
2015. november 6. 16:30
2015. november 13. 16:30
2015. november 20. 16:30
2015. november 27. 16:30

Adventi mézeskalács osztás

Tegyük széppé az egész város karácsonyát!

Idén is a tavalyi évhez hasonlóan az utolsó adventi gyertyagyújtás napján az egyesület tagjai által készített mézeskalácsot fogják a gyerekeink kínálni a városi rendezvényen megjelenteknek.

2012. december 22. 16:30 - 18:00

Mézeskalácsosztás adventkor

Saját kezűleg készített mézeskalácsok ajándékozása városunk főterén, a 4. adventi gyertyagyújtás idején
Egyesületünk új kezdeményezést indított útjára 2011 decemberében. Ajándékozzuk meg városunk lakóit, vendégeit mézeskaláccsal advent 4. szombatján, városunk gyertyagyújtásán!

2011. december 17. 16:30 - 18:00

Adventi koszorú készítése

Advent első vasárnapja előtti héten közös adventi koszorúkészítésen vehettünk részt. Az alapanyagokról a KINCS Egyesület gondoskodott, de voltak, akik magukkal is hoztak eszközöket, díszítőelemeket. Tagcsaládjaink örömmel készítették a koszorúkat, voltak, akik határozott ötletekkel érkeztek, mások meg eleinte anyagot gyűjtögettek, ötleteket lestek el egymástól, végül a kiforrt gondolatokból csodaszép ötletek, adventi koszorúk valósulhattak meg. A munkálatokban örömmel vettek részt a gyermekek, sok kedves elképzelésük jelent meg.

2011. november 21. 17:00 - 19:00