Nagycsaládokat ajándékozott idén is a Malom Központ

Nagycsaládok karácsonyát tette boldoggá idén is a Malom Központ: ajándékokkal lepték meg őket.

Rácz József, a Malom Központ igazgatója és Mándity Dóra, a Malom Központ Marketing Event Managere ajándékokkal megrakottan látgattak meg szerdán délután egy nagycsaládot a Tűzoltó utcában.

Egyebek között konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát, tisztálkodási és tisztítószereket, játékokat, no meg természetesen nagy mennyiségű szaloncukrot vittek a szeretetcsomagokban a családnak. Ráadásként a Malom Moziba szóló családi mozizásra jogosító belépőkártyát is átadtak, aminek a legjobban a család legidősebb gyermeke, a 6 éves Timur örült. „Igazi" moziban ugyanis még soha nem járt és egyre gyakrabban nyaggatta az édesanyját, hogy menjenek már el egyszer a Malom Központba. Olyan filmet - 3D-set - szeretne látni, amit szemüvegben néznek a moziban.

- Negyedik éve adományozunk ilyen formában a Malom Központ nevében - mondta Rácz József. - Karácsony előtt évenként 5-5 rászoruló családot választ ki a számunkra a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete. Olyanokat, akik önhibájukon kívül vannak nehéz helyzetben, hiszen egy nagycsalád önmagában is jelentős kiadás, és sokat jelent a számukra a karácsonyi ajándékunk.

Az idén kiválasztott családok közül él az egyik a Tűzoltó utcában. A szülők, Töröcsik Rita és Kiss Attila, valamint gyermekeik, Kevin (6), Rebeka (5), és Timur (2) örömmel fogadták az ajándékokat. Megható volt látni, ahogy boldog izgalommal bontogatták a dobozokat a gyerekek.

Forrás: Kecskeméti Hírhatár

Dátum: 
2015. december 17 (Egész nap)
Címkék: