Karácsonyváró kézműves

Napjainkban a karácsony szinte mindenki számára egyet jelent az ajándékozással. Ilyenkor családtagok, rokonok, barátok számára vásárol az egész ország, amelyet szenteste ad át nagyon sok szeretettel. Az emberek többsége drága ajándékokkal szeretné meglepni családtagjaikat, pedig a szeretet ünnepe nem csak erről szól. Nem az anyagiakban kell mérni a szeretet erejét, hiszen egy olcsóbb, sőt akár saját kezűleg készített meglepetéssel sokszor nagyobb örömöt okozhatunk, mint egy drága, de kevésbé szívből jövő ajándékkal. Ha a csomag mellett nincs szeretet, a legdrágább ajándék is értéktelenné válik.

Karácsonykor tehát ne feledj el minél több szeretetet adni, és több figyelmet fordítani szeretteidre, mint az ajándék értékére.

Aki úgy gondolja, hogy saját kezűleg szeretné elkészíteni a karácsonyi ajándékot, vagy a megvásárolt ajándékot szeretné szépen becsomagolni, de nincs hozzá ötlete, vagy eszköze, Azoknak megpróbálunk segíteni.

Helyszín: Kecskeméti Kultúrális és konferencia Központ (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.)

Időpontok:

• november 8. 16:30 - 18:00