Gyereknap

Immár hagyományosnak nevezhető gyermeknapi programunk, újból nagy sikert aratott tagcsaládjaink körében. Több generáció ünnepelt együtt, szórakozott a gyerekekkel vidáman egész nap.
A reggeli köszöntő után ki-ki választhatott a párhuzamosan zajló programok közül kedvére. Népszerűek és elmaradhatatlanok a kézműves foglalkozásaink. A kreatív anyukáinknak köszönhetően mindig készül valami újszerű, érdekes, hagyományőrző, környezetvédő, vagy éppen vicces játék ezeken a foglalkozásokon, ami nemcsak a kicsiket, hanem a kamaszokat, sőt még a szülőket is leköti.
A Csuporka csoport néptánc-előadását követően a néptáncot bemutató gyerekek hívtak kicsit és nagyot a színpadra, és lett a népzenéé, a népi játékoké a fő szerep.
A közösen készített ebéd után Bűvész varázsolta el a közönséget, és mutatott hihetetlenebbnél hihetetlenebb csodákat nekünk.
Délután került megrendezésre a várt családi csapatverseny, ami szintén sok tagcsaládot megmozgatott a fiataloktól a régebb óta fiatalokig. A logikai, vicces, és ügyességi feladványok közös megoldása sok örömteli percet szerzett a családoknak.
A nap záró eseményeként megtartott tombolasorsolás a legelcsigázottabb gyerekekbe is friss erőt töltött.
A rengeteg pozitív visszajelzés és a köszönő szavak megerősítettek bennünket abban a hitünkben, hogy a család összetartozása, a gyerekek öröme tagadhatatlan és alapvető értékeink, melyek megőrzéséért és továbbadásáért érdemes munkálkodnunk.
Ez a program több szempontból is hasznos volt Egyesületünk számára. Segítségével sikerült az eddigieknél több családot aktivizálni, a közös előkészítő és megvalósító munkák során újabb ismereteket szerezni egymásról, barátságokat kötni és elmélyíteni mind a szülők, mind a gyermekek között.

E rendezvény a Városi Támogatási Program segítségével valósult meg.

2012. június 2 (Egész nap)