Családi nap

2013. június 1-jén ünnepelte a Kincs Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete fennállásának 25. évfordulóját. A gyermeknapi és egyben születésnapi rendezvényen több százan vettek részt. A már hagyományosan a kecskeméti Szentcsalád Plébánián 9 órától várták a szervezők a kecskeméti családokat, ahol nyomban kézműves foglalkozás keretein belül nekiállhattak a kreatívabbak köveket festeni, lufit hajtogatni és még sok érdekes dolog várta a kicsiket, nagyokat. Az ünnepélyes megnyitó és köszöntők után a gyermekszínjátszók előadása következett. Közben póni lovaglás, trambulin, vasútmodell szórakoztatta a később érkezőket.

A finom ebéd után előkerült egy hatalmas születésnapi torta is a megjelentek nem kis örömére, ami meglehetősen gyorsan el is fogyott. A sok finomság után jól esett az ejtőzés, így kapóra jött a Kuna család közreműködésével a Fortissimo zenekar fiatalos, vidám előadása.

A délután folyamán csapatversenyek voltak, majd elérkezett a tombolahúzás ideje és a csapatversenyek eredményhirdetése is. Minden felajánlott tombolatárgy gazdára talált és a kegyes időjárásnak köszönhetően elégedetten dőlhettek hátra a szervezők, hiszen egy minden korosztály számára érdekes, tartalmas napot tölthetett el együtt aki megtisztelte a programot jelenlétével.

Szijártó Zsolt

A rendezvényről készült videót ide kattintva nézhetitek meg.

2013. június 1 (Egész nap)