Augusztusi kézműves hét

Egyesületünk augusztus 5. és 9. között (hétfőtől péntekig) tartott kézműves foglalkozást a Bagi László utca - Reile Géza utca és az Árpádvárosi bölcsőde által határolt, bekerített játszótéren délelőtt 10-12 között. Az ingyenes programokra a játszótér melletti panelházakban lakó „unatkozó” gyerekek és természetesen tagcsaládjaink gyerekei jöttek el.

A rendezvény programjai:

Ifjúsági korosztály

• Hétfő - Meghívó készítése különleges technikákkal szülinapi és egyéb partikhoz. Virágot ültetünk a játszótérre.
  • Kedd - Szülinapi parti dekorációk, ~díszek, parti zászlók, papírsárkány készítése
  • Szerda - Hogyan tervezzünk meg egy szülinapi házibulit? Könnyen elkészíthető ételek bulikhoz. A Madzag Bábegyüttes előadása: Lúdas Matyi c. előadását játssza el nekünk.
  • Csütörtök - Ajándékok készítése egy képzeletbeli szülinapos részére. Játszóházunk megmutatja: milyen játékot játszhattok egy házibulin
  • Péntek - Sportnap akadálypályával, „KINCS-gyűjtés”, óriás trambulin. 25 éves Egyesületünk tortájából kínálunk meg mindenkit.

Gyermek korosztály

• Hétfő - Ötpöttyös délelőtt: Kerekítő foglalkozás: mondókák, versek, mesék bábukkal. Tapicskoló foglalkozás: festés gyermekként két kézzel.
  • Kedd - Fessünk, ragasszunk, színezzünk állatokat! Foglalkozzunk másokkal is: állatsimogató nap
  • Szerda - Mese és bábozás. . A Madzag Bábegyüttes előadása: Lúdas Matyi c. előadását játssza el nekünk. Mondd, te szereted a kukoricát? Ismerd meg és edd!
  • Csütörtök - Ajándékok készítése egy képzeletbeli szülinapos részére. Játszóházunk megmutatja, milyen játékot érdemes játszani egy zsúron
2013. augusztus 5 (Egész nap) - 2013. augusztus 9 (Egész nap)